8. август 2012.

Гоблен

Храмље у речи када неће да увреди неког драгог јер после је касно. 

Када се искаже да краја, почне да вређа од љубави према истини. Реч исто уме да убије, спорије али исто тако успешно и незаустављиво. Гласови раздраже и топле умове и до хорске свађе није далеко. Одговори, питања, питања, одговори, контре, реконтре, спрдња, незамерање, кукавичлук, промена става, мајоризација, безидејност, безперспективност 01 и 02, летаргичност, летаргичност 01, летаргичност 02, обломштина, апатија, епидемичност, практикум трудова, немоћ удова, храбрија прошлост, формалност, тактичко пишање, буђави виц, повраћање у шољу, јутарњи бурек, рођачки спам, вести за подригивање и свуда гоблени исте госпође која се није удала јер је цео живот везла и слушала ово све . 

И после свега наставила је да везе јер дубоко негде знала је да је све без везе осим самог веза. Од њих ту нико неће да је ожени и она за њих не постоји а они се тако деру и серу да може да погреши убод. 

Растегла се ноћна бука до јутарње бруке и лоповског разлаза ко да се никад нису срели како заједно тако и са госпођом која је везла по зидовима један исти гоблен.


Нема коментара:

Постави коментар