25. октобар 2010.

Ципеле на пертле

Освануло је победничко јутро. 

Нема недоумица. Данас је велики дан. Весело се обријао са новим жилетом. Попио је ракију мученицу и кренуо. Спустио се улицом и прошао аутобуску. Веровао је свом кораку. Насмејао се без разлога ругавши се хладноћи јутра. До центра града са овим ритмом треба му двадесет и три минута. Иза њега је остао подземни, парк и ево сад је на тргу. Људи се комешају трг се полако пуни . Не застајкује, граби, има свој циљ и намеру. Семафор је на његову појаву реаговао зелено. Храбрима и срећа понекад намигне. Готово се судара са једном девојком. Велики град је позорница судара. Нико није прозборио ни реч. Нису се погледали. Вечерас може да се похвали пријатељима да је имао „судар“ у граду са добром рибом.

Ипак, прави догађај је испред њега. Стоји испред излога и озарен гледа у ципеле које ће за који тренутак постати његове. Одуговлачи са уласком. Растанак са прљавим патикама није му пао тешко, напротив. Могу и да их задрже, ако хоће.

Улази.....
Излази.....

Купио је ципеле на пертле, да их веже и ногу утегне.

14 коментара:

 1. Extremely helpful information particularly the last part 🙂
  I care for such information much. Thank you and best of luck.
  Microsoft Office Crack Product Key is a useful tool that allows you to activate Office. After activating Office, you can use all the features of this software.
  IntelliJ IDEA Crack is a well-known software for developing Java tools in the industry. This software is an IDE program used to create new software for Windows processors.

  ОдговориИзбриши
 2. It’s perfect time to make some plans for the long run and it is time to
  be happy. I have read this publish and if I may I wish to counsel you some interesting issues or tips.
  Maybe you could write next articles relating to this article.
  I wish to read even more issues approximately it!
  corel painter free download full version with crack
  bluebeam revu torrent
  xmanager product key
  iphone data recovery torrent
  wps office license key
  Crack Like

  ОдговориИзбриши